tisdag 4 augusti 2009

Pippi Långstrumpan


hihi!
Igår gick vi en kvällspromenad runt kalmar, först hämtade vi robins cykel hos peter och akiz, där jag gjorde ett tappert försök till att vissla så dom skulle höra, efter en lång stund tittar peter ut, hej hej.
Sen fortsatte vi ner till virva och tage, där skulle robin hämta smörja in bordet smörja, hej hej, sen så gick vi förbi fia och roy, stackars fia hon höll på med storstädning efter en äcklig tidigare hyresgäst.
Lillstumpan var lite gnällig i vagnen innan hon kom till ro och slumrade in, men när vi varit hos fia och roy en stund vaknade stumpan, tror det var för att säga tack till söta faster som hade hittat två par söta strumpor till fisen när hon varit och shoppat, tack tack.
Stumpan har inte så länga ben så alla strumpor blir som knästrumpor på henne( om man drar upp dom ordentligt), visst är det gulligt min lilla pippi långstumpa!

5 kommentarer:

Anonym sa...

En riktigt söt pippi långstrumpa.
Virva

akiz sa...

hihi, vilket gulligt smeknamn, pippi långstumpa!!!!!! jajaja!!!

Fia sa...

hahaha så var ju fint att ha strumporna!!! hahaha.

Nettis_75 sa...

Hihi så sööööt!! Vi har lite problem åt andra hållet Köper lagom strumpor men de har liksom en tendens att ramla av ändå. Mellie har så smala ben. Haha

sara sa...

Sicken liten sötis hon är er dotter :) Hon kommer bli livsfarlig så småningom ;) Klart det e fika dags snart! När/var/hur? Ang er vagn, är ni nöjda med den? Lr e det bara jag som tycker att det skumpar alldeles för mkt på kalmars kullerstens gator inne i staden? Kram