onsdag 4 mars 2009

Det var ett j*la tjat

om det där med att vara gravid och allt vad det innebär. Förstår om vissa blir trötta på att läsa om det hela tiden, MEN det är så himla mycket, så himla mycket som händer och blir annorlunda.
Men fatta då om ni som inte är gravida och blir trötta tänk då på oss som faktiskt är det vi kan inte bara stänga av, allt som händer påminner oss hela tiden.

Kanske sådär en halv sekund på morgonen känns det inte (om nu inte bebb just som man vaknar sträcker på sig) men just den halva sekunden känns ingenting för man känner sig smal när man vaknar och har liksom inte hunnit tänka.
Sen är det helt undebart också att vakna samtidigt som bebb sträcker på sig.. (gjode det härom morgonen då fick jag nämligen en lite svag sakta strykning innanför magen över naveln, gos godmorgon sa bebb då)

Och nu har jag börjat läcka också tog av mig min nya fina bh nyss för att erfara två fläckar i kupan, hur kul tror ni det är!?

Så ni förstår nu va om det blir mycket gravidbebbsnack det går liksom inte att undvika. Och detär hur otroligt och mysigt som helst att vara gravid och snart ska få en liten i familjen.

Inga kommentarer: