tisdag 22 december 2009

Skrutt är här!

Ikväll har vi fått hälsa på hemma hos skrutt, tuffa fia och roy har redan lämnat bb, skrutt som knappt blivit ett dygn gammal än.
Hela familjen samlad och skrutt var så snäll så bedårande söt och så liten, att man glömmer så fort nouvelle var ju till och med 6 cm kortare, men kan ändå inte minnas att hon var så liten, men tydligen. Sen tycker man ju fortfarande att hon är himla liten och skruttig lilla alva har ju till och med vuxit om nouvelle trots 7 veckors åldersskillnad, men bredvid skrutt var nouvelle en gigant.

Vår lilla tös växer och skaffar sig mer och mer personlighet, det är så kul att se ( även om hon inte växer så mycket på längden haha, jodå det gör hon )
Hon älskar att leva rövare efter hon tagit en liten powernap på kvällen, när prinsing och jag lagt och och släckt lampan då vaknar hon och bökar omkring i sin säng, igår blev hon tagen på bar gärning, jag tog fram kameran och tog ett kort ut i mörkret för att med blixtens hjälp se vad hon gjorde...
Busted!!! Nere vid fotändan ligger hon och flinar i mörkret, hmm!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken liten busa! :) Grattis till lilla kusinen!

akiz sa...

hahahahahahha, lilla bus!!!!

(jo klockan stämmer, kan inte sova!!)

Mette sa...

Kul med en kusin till =)så roligt de kommer få tillsammans sedan! Wilgot har oxå två kusiner födda iår och en till på väg.

Önskar er en härlig jul och jag är säker på att tomten kommer att komma med massvis av julklappar till den underbara tösen =).